Datacenter

Vores datacenter – det datacenter der indeholder de servere, som din hjemmeside hostes på – er drevet af 100% vedvarende energi. Det er placeret i Amsterdam, Holland og ejes af den store internationale datacenter virksomhed Iron Mountain Inc.

Der er flere grunde til jeg har valgt netop dette datacenter, som vores – dit og mit – datacenter her i GREEN HOSTING og dem kan du læse meget mere om på siden her, så vil du også få en langt bedre forståelse af hvad et datacenter er og hvordan man sikre at det er bæredygtigt nu og i fremtiden.

Mine ønsker i jagten på datacenter til GREEN HOSTING

Da jeg begyndte at researche til at starte GREEN HOSTING, der havde jeg nogle forestillinger om hvilke krav jeg skulle have til det datacenter og de parternere jeg valgte. De krav ændrede sig mange gange undervejs i takt med at jeg lærte mere og mere om datacentre og grøn hosting generelt, men da jeg havde den endelige liste over ønsker så den sådan her ud:

  • Drevet af 100% vedvarende energi (ikke offsetting)
  • Europæisk lokation med bæredygtigt fokus
  • Udnyttelse af overskudsvarme
  • Moderne energieffektivt hardware
  • PUE under 1,2

Jeg var godt klarover at sandsynligheden for at alle disse ønsker kunne opfyldes var minimal, i det hosting og datacenter markedet er meget ugennemskueligt og både min startkapital og tekniske formåen begrænset.

I sidste ende faldt mit valg dog på et samarbejde med Krystal der administrere vores servere og Iron Mountain der ejer og driver det datacenter i Amsterdam, Holland som dit/dine website(s) er hostet i.

Hvorfor? Det kan du læse meget mere om herunder.

Datacenter drevet af 100% vedvarende energi

Amsterdam – Mekka for datacentre og anden mest bæredygtige by i verden

Overskudsvarme skal opvarme hustande i nærområdet

Stor virksomhed – nyeste hardware og teknologier